We kunnen je natuurlijk uitgebreid vertellen over dat we alles op maat kunnen CNC-frezen, veel bezig zijn met MDF-bewerken of alle andere technieken in onze fabriek, maar dat is ónze passie. Jouw passie is jouw product. En daar kunnen we je bij helpen. Wij kunnen namelijk alles maken met onze materialen. Verkoop jij koffieautomaten? Dan maken wij een bijpassende koffiekast op maat. Verkoop jij schermen met narrowcasting? Dan maken wij behuizing op maat. Is het product dat jij verkoopt een staalconstructie en zoek je een passend meubel voor de transport? Je raadt het al: wij maken het! Met onze technische kennis maken we elke product écht compleet.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Stellingen in winkels, bureaubladen op kantoor of nachtkastjes in je hotelkamer: overal om je heen is houten plaatmateriaal. Dit komt omdat onze materialen voor ontzettend veel toepassingen de beste keuze zijn. Grote kans dus dat het ook voor jouw product werkt. Welk materiaal precies en in welke vorm? Daar denken we graag met jou over na. Wij hebben ervaring in de meubelbouw, werken met specialisten en hebben een enorm machinepark.

Andere producten
op maat

Vertel ons over jouw product

Veel van onze partners vertellen over hun producten en vragen: kun je ons helpen? Het antwoord is bijna altijd ja. We kijken graag vanuit onze technische kennis mee en vertellen je over wat we allemaal voor je kunnen doen. Dit laten we ook meteen in onze energieneutrale fabriek zien. Hier werken we namelijk al meer dan 25 jaar aan uitdagingen net als die van jou. Of het nou gaat om een meubel op maat, pootjes voor jouw product of iets totaal anders. Ben je benieuwd of we ook iets voor jouw product kunnen betekenen?

We kijken altijd samen naar de mogelijkheden om iets te ontwikkelen. We steken de koppen bij elkaar en gaan dan broeden, soms zit er dan iets voor ons in en soms is dat andersom. Dat is het mooie aan dit partnerschap!
Gerlof Reijneker
Directeur Steinfort

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Jeanet Hibma
Commercieel medewerker
met horjus
samenwerken