Opdrachtegever
Samenwerking sinds
2017
Geleverde producten
Platen dichte-wandsysteem kantoorinrichting

Tot wel veertig uur per week (of zelfs meer) breng je door op je werk. De plek waar je niet alleen je baan uitoefent, maar ook leert, inspireert, concentreert en je thuisvoelt. Tenminste, in het meest gunstige geval dan. Want in wat voor omgeving werk je eigenlijk? Licht, ruimte, kleur, materiaal, sfeer en stijl: alles wat je om je heen ziet heeft effect op jouw gevoel en gedrag. Dat weet ook Plan Effect. Met hun systeemwanden zorgen ze al meer dan dertig jaar voor de meest adembenemende en karaktervolle ontwerpen in de meest uiteenlopende interieurs. Hun doel? Zorgen voor een werkklimaat waar van mens tot mens de sfeer, beleving en verbinding voelbaar is. En daar helpen wij ze bij!

Samen bouwen aan een systeem

Vanuit het Gelderlandse Geldermalsen houdt Plan Effect zich dus bezig met het ontwerpen van kantoorruimtes waar iedereen graag wil werken. “Wij zijn, om het kort te omschrijven, fabrikant van systeemwanden: de ideale manier om kantoor of andere werkplekken in te richten. Dat betekent dat nadat het plafond en de vloerbedekking in het pand ligt, wij langskomen en aan de slag gaan” vertelt hoofd inkoop Rob Lieferink.

Aangezien wij vanuit onze fabriek alles kunnen maken met houten plaatmateriaal zagen wij onszelf als de ideale partner voor Plan Effect en daarom benadereden wij ze een aantal jaar geleden. “Inderdaad, drie jaar terug kwam Horjus bij ons om te kijken of we konden gaan samenwerken. Dat kwam goed uit, want ze kunnen een melamine plaat maken voor ons dichte-wandsysteem” aldus Rob.

Mooie dingen maken voor vaste klanten

“We spreken architecten aan met het mooie werk dat we maken”, vertelt Rob. “Dat doen we door onderscheidend te zijn in ons werk, maar ook in de relaties met onze klanten. We bestaan al tientallen jaren en hebben een flinke groep vaste klanten opgebouwd. Zij hebben altijd te maken met dezelfde aanspreekpunten. Iets dat ik ook bij Horjus heb.”

Samen zorgen we dus voor goeie een mooie producten. “De samenwerking bevalt goed. De kwaliteit van de dingen die Horjus levert is altijd perfect en we communiceren makkelijk. Op die manier blijft het prettig samenwerken!”

De kwaliteit van de dingen die Horjus levert is altijd perfect en we communiceren makkelijk. Op die manier blijft het prettig samenwerken!
Rob Lieferink
Hoofd inkoop Plan Effect

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met Horjus
Samenwerken
Offerte aanvragen