Opdrachtegever
Samenwerking sinds
2016
Geleverde producten
Decors zorgbedden

‘Een goede nachtrust is van levensbelang’, tuurlijk het is een van de grootste clichés die er bestaat, maar dat is niet voor niets. Elke nacht breng je er ongeveer acht uren door, dus een comfortabel bed is geen overbodige luxe. Al helemaal niet als je nog meer aan je bed gebonden bent dan normaal, omdat je bijvoorbeeld thuis verzorgd wordt. Voor die mensen is er Tecvor Care. Een bedrijf dat zorgbedden maakt die passen bij thuiszorg: niet alleen supercomfortabel, maar ook in een moderne huiselijke stijl. En wij maken al meer dan vier jaar de decors op maat voor hun producten!

Samen moderniseren

“Wij zijn een groothandel in zorgbedden. Dat betekent om iets specifieker te zijn: hoog-laagbedden en slaapsystemen. We brengen producten op de markt met een leukere uitstraling. Dan doen we door meer mee te denken met de patiënt. Zo zorgen we voor bedden die niet alleen functioneel en comfortabel zijn, maar ook uitstraling hebben. Dat laatste ontbreekt momenteel in Nederland. Dit is overigens niet het enige verschil met de reguliere markt. Wij verkopen onze bedden namelijk via de slaapspeciaalzaak. Zo kan er veel beter advies gegeven worden. Iets dat bij een zorgwinkel vaak ontbreekt” vertelt directeur Tsjeard Blom.

Vanuit onze fabriek helpen wij Tecvor Care met het ontwikkelen van hun producten. “Ik kende Horjus, en hun kwaliteiten al. Ik wist dat ze vernieuwend zijn, een heel machinepark tot hun beschikking hebben en, niet onbelangrijk, maatwerk leveren. Allemaal eigenschappen die bij ons passen. Daarnaast zag ik dat ze flink aan de weg aan het timmeren zijn. Een mooi moment dus om samen te gaan moderniseren. Horjus maakt daarom de decors voor ons. Met uitstraling, zodat onze producten warmer en mooier worden” aldus Tsjeard.

Een Friese samenwerking vanuit Gelderland

Vanaf 2016 werken we samen en dat bevalt heel goed: “Fries met Fries hè. Ik zit nu in Duiven, maar kom ook uit Friesland. Ik merk gewoon dat we dezelfde denklijn hebben. Die van vernieuwing en dat spiegelt makkelijk. Daarnaast is de kwaliteit super. De materialen, afwerking en verpakking ook. Dus niks op aan te merken.”

Het leuke aan samenwerken met Tecvor Care is dat we meer doen dan alleen producten leveren. “We sparren ook veel, daardoor ben ik kind aan huis bij Horjus en kan ik binnen vallen wanneer ik wil. Dat maakt deze samenwerking niet alleen leuk, maar ook heel interessant!”

We sparren ook veel, daardoor ben ik kind aan huis bij Horjus en kan ik binnen vallen wanneer ik wil. Dat maakt deze samenwerking niet alleen leuk, maar ook heel interessant!
Tsjeard Blom
Directeur Tecvor Care

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Jeanet Hibma
Commercieel medewerker
met Horjus
Samenwerken
Offerte aanvragen