Of je als interieurbouwer nou levert aan particulieren of juist bedrijven: je hebt het altijd druk. Dat begrijpen wij. Omdat je werkt aan snelle projecten heb je soms behoefte aan extra handen, capaciteit of kennis. Wij zijn gespecialiseerd in het ondersteunen van interieurbouwers met seriematig werk. Hierdoor kunnen we sneller (en dus voordeliger) werken en ook binnen no- time een offerte aanleveren. Dit doen we als partner en niet als concurrent. We weten namelijk als geen ander hoe belangrijk discreet werken is bij deze projecten.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Als interieurbouwer denk je om ieder detail. Of je nou bezig bent met een winkelinrichting, badkamers of totaal iets anders: tot op het stopcontact nauwkeurig richt je het project op maat in. Omdat hier ook vaak meubels nodig zijn, komen wij in beeld. Van tafelbladen op maat tot kastenlockers of bijvoorbeeld winkelschappen: wij maken het helemaal op basis van jouw wensen. Kortom, jij bepaalt hoe het eruit ziet en wij nemen het technische aspect uit handen. Zo kijken we met onze kennis en unieke machinepark hoe we het eenvoudiger en kostenbesparend kunnen maken. Wil je ook graag dat wij de materialen leveren? Geen probleem.

Heb je het project nog niet binnen, maar wil je wel een offerte? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. Vertel ons je plan en wij maken werktekeningen voor wat we gaan doen. Zo kun jij direct door met het winnen van je pitch!

Toeleverancier
interieurbouw

We gaan duurzaam te werk

Al 25 jaar werken wij duurzaam. Dat is terug te zien in onze FSC®- en PEFC-gecertificeerde houtbewerking en het feit dat onze fabriek geheel energieneutraal is. Maar vooral in onze samenwerkingen. Zo werken we met een aantal partners al samen sinds onze start in 1995. Dat doen we door duidelijke afspraken te maken, jou altijd op de hoogte te houden en volledig te ontzorgen. Of het nou gaat om het product dat we leveren, hoe we het verpakken of zelf labelen: alles doen we op maat.

We trekken samen op als betrouwbare partners die hun afspraken nakomen. Als we ergens vragen over hebben dan krijgen we snel antwoord en ze leveren gewoon goed werk, al 25 jaar.
Hans Vermeer
Directeur Exsta

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Jeanet Hibma
Commercieel medewerker
met horjus
samenwerken
Vraag direct een offerte aan