Steengoede producten maken én klanten meenemen in wat we voor ze doen

In 1995 besloten Douwe en Marcel Horjus voor zichzelf te startten. Douwe had al bijna 25 jaar ervaring in het vak en Marcel werkte bij een architectenbureau, maar wilde meer. Samen hadden ze een duidelijke drijfveer: steengoede producten maken én klanten meenemen in wat we voor ze doen.

Want in een branche die bestaat uit vakidioten wordt dat laatste nog wel eens vergeten. Ook dit hoort bij het optimaal leveren voor een klant. Met deze visie ontstond meer dan een kwart eeuw geleden Horjus paneel en meubel.

Sinds
1995

Maak kennis met Horjus in één minuut

Play

Meedenken en technisch innoveren

In 2006 nam Marcel ook zijn vaders helft van het bedrijf in handen. Vanaf dat moment was hij geheel eigenaar van een organisatie met een park vol unieke machines. Machines die er bij onze oprichting nog niet waren. Samen met ons team enthousiaste specialisten kunnen we hierdoor alles in huis uitvoeren. Onze visie hierbij is niet veranderd: we denken nog steeds mee met onze klanten over hoe hun idee eenvoudiger en kostenbesparend gemaakt kan worden. Als we in dit proces kunnen experimenteren in onze fabriek op zoek naar de juiste oplossing, dan gaan onze harten sneller kloppen. Technische innovatie noemen we dat.

Samen mooie dingen maken

Een aantal van onze samenwerkingen duurt al zolang als wij bestaan. Dat is niet zomaar, maar omdat wij lange termijnrelaties enorm belangrijk vinden. We richten ons op kwaliteit: in onze producten, maar ook onze samenwerkingen. We zijn transparant in ons werk, nemen je mee in het proces en zorgen dat afspraak ook echt afspraak is.
Die lange termijngedachte geldt trouwens niet alleen voor samenwerkingen, maar ook voor de wereld om ons heen. Daarom werken we met FSC®- en PEFC-gecertificeerde houten plaatmateriaal vanuit onze energieneutrale fabriek in Dronrijp. Dit betekent dat we evenveel energie opwekken als dat we gebruiken en bijdragen aan milieuvriendelijk bosbeheer over de hele wereld. Op deze manier gaan we elke dag met ontzettend veel plezier aan de slag met onze missie: samen op een verantwoorde manier mooie dingen maken.

Werken bij

Wil jij ons gezellige team komen versterken? Kijk dan snel op onze werken bij pagina, stuur je cv + motivatie en wie weet drinken we snel een bak koffie samen.