Van deurpaneel en koffiekasten tot bureaus en televisiebehuizingen: we maken echt alles, én op maat

Al meer dan 25 jaar zetten wij vanuit onze fabriek in Dronrijp onze tanden in projecten en bouwen we alles met houten plaatmateriaal. Op deze manier maken we het product dat jij verkoopt compleet. Van deurpaneel en koffiekasten tot bureaus en televisiebehuizingen: we maken echt alles, én op maat! Dat doen we niet alleen, maar samen met jou. We werken namelijk niet alleen uitvoerend, maar denken graag mee. Zo leren we niet alleen jouw bedrijf kennen, maar ook je doelgroep en de toepassing van je producten.

Dit is handig, omdat we jouw idee net even anders benaderen. We bekijken het vanuit een technisch oogpunt. Hierdoor kiezen we snel het juiste materiaal en met onze specialisten en uitgebreid machinepark voeren we vervolgens alles extreem nauwkeurig en duurzaam uit. Het plan maken doen we graag persoonlijk; je mag ons dus altijd bellen en we houden je vervolgens steeds op de hoogte. Zo heb jij snel een offerte en sta je nooit voor verrassingen.

houten
plaatmateriaal

Technische innovatie: een betere prijs en op maat

Vaak heb jij al een ontwerp of een idee liggen. Top. Wij komen niet aan het esthetische verhaal, want hoe het eruit ziet dat bepaal jij. Wij helpen je wel om het makkelijker te maken. Zo zorgen we er samen voor dat het volledig naar jouw wensen, seriematig en voor een betere prijs geproduceerd kan worden. Kortom: we bieden altijd de juiste oplossing. Om dit voor elkaar te krijgen zoeken we met onze specialisten naar mogelijkheden binnen onze fabriek. We kijken met onze bestaande (materiaal)kennis naar specifieke problemen en hoe we ons machinepark hiervoor kunnen inzetten. Soms moeten we daarvoor bestaande oplossingen samenvoegen of nieuwe toepassingen bedenken. Technische innovatie noemen we dat, en dat is iets waar ons hart echt sneller van gaat kloppen!

Alles duurzaam: van MDF-bewerken tot CNC-frezen

In onze fabriek maken we alles op maat. Dat betekent dat we werken met vele materialen en nog meer bewerkingen. Dit doen we niet zomaar, maar met het oog op duurzaamheid. Houten plaatmateriaal zorgt namelijk voor een beleving die, zeker in tegenstelling tot bijvoorbeeld staal, dichtbij de natuur staat. Onze werkvisie sluit aan bij dit gevoel. Zo werken we met FSC®- en PEFC-gecertificeerde houten plaatmateriaal. Dit betekent dat we weten dat onze producten een duurzame historie hebben en we niet bijdragen aan ontbossing. Daarnaast is onze fabriek sinds vorig jaar energieneutraal. Oftewel: we wekken net zoveel energie op als dat we gebruiken!

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met Horjus
Samenwerken
Vraag direct een offerte aan