Als projectinrichter zie je vaak precies voor je hoe je een project wilt aanpakken. Of je nou de inrichting doet in de zorg, voor kantoren of in een andere branche: van boven tot onder en van vloerinrichting tot plafondverlichting heb je een totaalplaatje in gedachten. Toch is de technische uitvoering hiervan een ander verhaal. Gelukkig bezitten wij de ervaring, kennis en het unieke machinepark om precies uit te voeren wat jij bedacht hebt! Dit doen we als partner en niet als concurrent. We weten namelijk als geen ander hoe belangrijk discreet werken is bij deze opdrachten.

Wat kunnen we voor jou betekenen?

Van bureau op maat tot televisiemeubel of nachtkastjes: al 25 jaar houden wij ons bezig met meubelbouw. Deze ervaring, ons team met specialisten en onze machines zorgen er samen voor dat we sneller (en dus voordeliger) werken en ook binnen no-time een offerte aanleveren. Omdat jij al een beeld hebt van hoe het eindproduct eruit moet zien, bemoeien wij ons niet met het esthetische verhaal. Wel nemen we je mee in het technische aspect van jouw project. We zoeken het juiste materiaal uit bij jouw plan en zorgen dat we dit zo eenvoudig en kostenbesparend mogelijk uitvoeren. Dit doen we allemaal zelf, zo weet jij precies met wie je zakendoet.

Heb je het project nog niet binnen, maar wil je wel een offerte? Dan gaan we meteen voor je aan de slag. Vertel ons je plan en wij maken werktekeningen voor wat we gaan doen. Zo kun jij direct door met het winnen van je pitch!

Toeleverancier
projectinrichting

We laten je zien wat we doen

Waarom vertellen over wat we doen, als we het ook kunnen laten zien? In onze fabriek in Dronrijp werken we al een kwart eeuw voor projectinrichters. Dat doen we met FSC®- en PEFC-gecertificeerde houtbewerking en in een energieneutrale fabriek. In onze samenwerkingen houden we van duidelijkheid. Jij weet waar je aan toe bent, omdat we je altijd de hoogte te houden en volledig ontzorgen. Dit durven we met zekerheid te zeggen omdat onze medewerkers met ons machinepark alles kunnen maken met houten plaatmateriaal. Dus ook voor jouw project, op maat en seriematig. We laten je graag zien hoe dit eraan toegaat. Dus je bent altijd welkom voor een kijkje in onze fabriek!

De kwaliteit van de dingen die Horjus levert is altijd perfect en we communiceren makkelijk. Op die manier blijft het prettig samenwerken!
Rob Lieferink
Hoofd inkoop Plan Effect

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met horjus
samenwerken
Offerte aanvragen