Horjus paneel en meubel is de ambitieuze en innovatieve producent van houten maatwerk meubelen en meubelonderdelen. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de interieurbouw, meubelindustrie en bouw. En dat niet alleen, Horjus produceert ook prefab units voor de woningbouw. Onze specialisatie is het produceren van volledig gebruiksklare keukens, toiletunits en badkamers die op locatie direct gemonteerd kunnen worden. Dit doen wij allemaal zonder onze kernkwaliteit uit het oog te verliezen; seriematig machinaal produceren met een hoog kwaliteitsniveau.

Wij zijn continu bezig het verschil te maken naar onze opdrachtgevers, onze leveranciers, onze medewerkers en de maatschappij. Om onze belofte nu en in de toekomst aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken, zoeken wij nieuw talent.

 

ambitieus en
innovatief

Onze vacatures

Sluiten bovenstaande vacatures niet bij jou aan? Je mag altijd je cv en motivatiebrief sturen in een open sollicitatie naar vacature@horjusdronrijp.nl

Geef jouw toekomst vorm

Horjus investeert graag in jou, naast een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden stimuleren we ook jou persoonlijke groei. Dit doen we door het aanbieden van interne en externe trainingen, cursussen en opleidingen om het beste uit jou te halen. Zodat jij jouw talent, kennis en vaardigheden verder kunt ontwikkelen tijdens de rest van je loopbaan.

Naast dat we jou groei en ontwikkeling belangrijk vinden snappen we dat een goede werk-privébalans ook belangrijk is. Daarom bieden wij naast 24 vakantiedagen ook extra vrije tijd met 12 ATV dagen per jaar bij een fulltime dienstverband.

Samen mooie dingen maken

Samen met een team 35 enthousiaste medewerkers produceren we elke dag kwalitatief hoogstaande producten van houten plaatmateriaal. Van panelen en koffiekasten tot bureaus en systeemwanden: we maken echt alles, én op maat! Seriematig en duurzaam geproduceerd kunnen we precies maken wat de klant voor ogen heeft. Dit doen wij allemaal vanuit ons hoog geautomatiseerde energieneutrale fabriek in Dronrijp.

Wil jij ook elke dag samen met je collega’s met plezier aan de slag en samen met ons op een verantwoorde manier mooie dingen maken? Reageer dan snel op één van onze vacatures of stuur een WhatsApp berichtje naar +31 06 86834143. Wat hou(d)t je tegen?

 

Werken bij Horjus is uitdagend. We zijn continu bezig het verschil te maken voor onze opdrachtgevers.
Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop bij Horjus

Wij zijn Horjus

In 1995 besloten Douwe en Marcel Horjus voor zichzelf te startten. Douwe had al bijna 25 jaar ervaring in het vak en Marcel werkte bij een architectenbureau, maar wilde meer. Samen hadden ze een duidelijke drijfveer: steengoede producten maken én klanten meenemen in wat we voor ze doen.

Want in een branche die bestaat uit vakidioten wordt dat laatste nog wel eens vergeten. Ook dit hoort bij het optimaal leveren voor een klant. Met deze visie ontstond meer dan een kwart eeuw geleden Horjus paneel en meubel.

Lees meer over ons bedrijf Lees meer