Opdrachtegever
Zwartwoud

Al bijna honderd jaar is Zwartwoud dé specialist in zakelijke inrichting. Dat betekent dat ze maatwerk interieur ontwikkelen, produceren en plaatsen. Dit doen ze voor de zakelijke dienstverlening, overheid, onderwijs en zorg. Hun thuisbasis is Groningen, maar ze werken door heel Nederland, België en Duitsland. Met een uniek team met engineers en projectmanagers zorgen ze dat ze van een idee ook echt een produceerbaar product maken dat past binnen het repeterende karakter van hun business. Daarnaast zijn ze met trots voorloper op het gebied van circulariteit. Duurzaam ondernemen dus. Dit blijkt overigens ook uit hun samenwerkingen. Zo bundelen we al meer dan 20 jaar onze krachten.

Trouwe en loyale partners voor seriematige opdrachten

“Ergens rond 2000 begon ik hier als stagiair, ook toen was Horjus er al. Ik heb zelfs nog de opbouw van hun nieuwe pand gezien. In de afgelopen jaren is de samenwerking alleen maar intensiever geworden. Horjus is een van onze meest trouwe en loyale leveranciers. Onze opdrachten hebben vaak veel repeterende elementen, hierbij kun je denken aan kasten, tafels, tafelbladen of bijvoorbeeld balies. Voor dit werk is Horjus een van onze vaste partijen”, vertelt eigenaar Karst Wouda.

Technisch meedenken

“Wij ontwikkelen en produceren speciaal meubilair. Dat doen we met bijna honderd jaar ervaring en met een team van zestig medewerkers. Daarnaast zijn we ook veel bezig met circulariteit. Zo hebben we al een aantal circulaire projecten gedraaid, maar ook zelf circulaire producten ontwikkeld. Een mooi voorbeeld hiervan is een oude archiefkast waarvan we een zitbank hebben gemaakt. Met het oog hierop is het blijven optimaliseren van onze producten natuurlijk belangrijk. We acteren in een markt waarin we te maken hebben met concurrentie. Daarom is het ook fijn dat Horjus technisch meedenkt en komt met handige oplossingen.”

We denken samen altijd oplossingsgericht en durven ook kritisch te zijn als het nodig is. Op deze manier zijn we geen traditionele partners, maar leer je elkaar ook persoonlijk goed kennen. Kortom: we weten elkaar makkelijk te vinden en kijken altijd hoe we élkaar het beste kunnen helpen.
Karst Wouda
Eigenaar Zwartwoud

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Marcel Horjus
Directeur & eigenaar
met Horjus
Samenwerken
Offerte aanvragen