Opdrachtegever
Sanifab
Samenwerking sinds
2017
Geleverde producten
Hoogwaardige keukens, badkamers en toiletunits

Innovatie in de bouw op zijn schoonst

Samen met Sanifab maken we met ons plaatmateriaal vanuit onze eigen fabriek innovatieve keukens, badkamers en toiletunits van hoogwaardige kwaliteit. En dat gaat er net even anders aan toe dan bij gewone huizen. We leveren ze namelijk niet in onderdelen af, maar in zijn geheel én gebruiksklaar. Vanuit onze duurzame visie produceren we kit- en voegloze producten helemaal zelf, daarna is het een kwestie van hijsen en klaar! Dit is de nieuwe manier van bouwen, of hoe wij het zelf noemen: innovatie in de bouw op zijn schoonst.

De bouw verandert en wij veranderen mee

Sanifab levert dus, zoals ze het zelf noemen, ‘plug and play’-producten. Dit doen ze niet zomaar, maar omdat er vanuit de bouw steeds meer vraag is om anders, sneller en met minder gespecialiseerde vakmensen te kunnen bouwen. “Meer en meer aannemers en conceptuele bouwers bieden prefabwoningen aan om zo de bouwtijd te verkorten. Maar als je echt tijd wilt besparen is alleen een prefabbuitenkant niet genoeg, dan heb je ook concepten nodig voor een kant-en-klaar plaatsbare binnenkant”, vertelt commercieel manager van Sanifab Aldwin Dekker.

Niet voor elkaar, maar mét elkaar werken

Drie jaar geleden kwam vanuit een projectontwikkelaar die kant-en-klare woningen ontwikkelt de vraag of wij ook kant-en-klare badkamers en toiletten konden maken. Hier zijn we met Sanifab over gaan nadenken en dat bleek een goede keuze: “Horjus levert maatwerk, denkt hierin goed mee en is erg betrokken. Een groot voordeel is daarnaast dat ze projecten benaderen vanuit hun ervaring met meubelmaken. Hierdoor ontstaan er vaak nieuwe inzichten en producten in een over het algemeen vrij traditionele wereld zoals de bouw.” Kortom: een samenwerking die al heel wat mooie dingen heeft opgeleverd en waarvan we zeker weten dat er nog heel wat mooie dingen aankomen!

Horjus levert maatwerk, denkt hierin goed mee en is erg betrokken. Een groot voordeel is daarnaast dat ze projecten benaderen vanuit hun ervaring met meubelmaken.
Aldwin Dekker
Commercieel Manager Sanifab

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Marcel Horjus
Directeur en eigenaar
met Horjus
Samenwerken
Vraag direct een offerte aan