Opdrachtegever
Samenwerking sinds
1995
Geleverde producten
Kastenprogramma

Al 25 jaar succesvol samenwerken

In 1995 startten wij ons familiebedrijf Horjus. Onze betrokkenheid en passie voor het vak bleven hetzelfde, maar in de afgelopen kwarteeuw groeide onze kennis, kunde en het bedrijf enorm. Eén partner vergezelde ons vanaf het eerste uur en timmerde net zo hard aan de weg: Exsta. Als toeleverancier van het kastenprogramma dat zij ontwikkelden hebben we samen mooie dingen neergezet!

Vanuit het Noord-Brabantse Waalwijk is Exsta gespecialiseerd totaalinrichter in de zorg. Met hun eigen collectie sterk meubilair creëren ze niet alleen een interieur waarin de designwensen van hun klant volledig tot hun recht komen, maar houden ze ook het praktische aspect in acht. Zo zorgen ze voor de perfecte combinatie van mooi en sterk. “Kort gezegd richten wij de gezondheidszorg in Nederland in. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cliëntenruimten voor de geestelijke gezondheidszorg. Dit moet mooi zijn, maar ook tegen een stootje kunnen”, vertelt directeur van Exsta Hans Vermeer.

Samen halen we alles uit de kast

De samenwerking met je allereerste klant is natuurlijk bij voorbaat speciaal, maar wat onze samenwerking met Exsta nog specialer maakt is het kastenprogramma dat we samen ontwikkelden. Vanuit onze rol als toeleverancier konden we zorgen voor de techniek en realisatie van het ontwerp dat Exsta ontwikkelde. “Vanuit hier denkt Horjus ook mee. Wij ontwikkelden dit kastenprogramma voor gebruik binnen de intensieve zorg. Samen zorgden we ervoor dat het voldoet aan alle eisen die nodig zijn en het is ook nog eens mooi om naar te kijken!”, aldus Hans Vermeer.

Op naar de volgende 25 jaar

Dat we nu 25 jaar aan vruchtbare samenwerking achter ons gelaten hebben, betekent natuurlijk niet dat we hier stoppen. Gelukkig denkt Exsta er ook zo over: “We passen nog steeds erg goed bij elkaar. Bij onze samenwerking met Horjus weten we dat er geen gedoe is. We trekken samen op als betrouwbare partners die hun afspraken nakomen. Als we ergens vragen over hebben dan krijgen we snel antwoord en ze leveren gewoon goed werk, al 25 jaar lang. Kortom: het verloopt nog steeds soepel. Op die manier houd je het goed vol samen.”

Bij onze samenwerking met Horjus weten we dat er geen gedoe is. We trekken samen op als betrouwbare partners die hun afspraken nakomen. Als we ergens vragen over hebben dan krijgen we snel antwoord en ze leveren gewoon goed werk, al 25 jaar lang.
Hans Vermeer
Directeur Exsta

Wil je met ons samenwerken of nog wat meer informatie? Neem contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Jeanette Hibma
Commercieel medewerker
met Horjus
Samenwerken
Offerte aanvragen