Kom bij ons werken

Horjus Paneel en Meubel BV is de ambitieuze en innovatieve producent van houten maatwerk meubelen en meubelonderdelen. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de interieurbouw, meubelindustrie en bouw. Daarnaast is Horjus ook producent van prefab units voor de woningbouw, gespecialiseerd in het produceren van volledig gebruiksklare keukens, toiletunits en badkamers die op locatie direct gemonteerd kunnen worden. Onze kernkwaliteit is seriematig machinaal produceren met een hoog kwaliteitsniveau. Wij zijn continu bezig het verschil te maken naar onze opdrachtgevers, onze leveranciers, onze medewerkers en de maatschappij. Om onze belofte nu en in de toekomst aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken, zoeken wij een prefab montagemedewerker.

 

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal MBO werk- en denkniveau;
 • Je beschikt over een leergierige, gemotiveerde en proactieve houding;
 • Je gaat nauwkeurig te werk met oog voor detail;
 • Je hebt aantoonbare ervaring in de branche of in een soortgelijke functie;
 • Je bent bekend met het werken vanaf tekening;
 • Je kan zowel zelfstandig als in een team werken;
 • Ervaring in de installatietechniek is een prĂ©.

 

 

We bieden je veel uitdagingen voor nu en in de toekomst, investeren graag in jou en verwachten dat jij zelf ook mee het roer in handen neemt om jouw toekomst vorm te geven. Uiteraard met een bijpassende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Meubelindustrie CAO.

Wordt jij hier enthousiast van en herken je jezelf in de omschrijving? Stuur dan jouw persoonlijke motivatie en CV naar vacature@horjusdronrijp.nl. Voor meer informatie of vragen over deze functie kun je contact opnemen met onze HR-medeweker Melissa de Vrij via vacature@horjusdronrijp.nl of 0517-390425.

Als Prefab montagemedewerker ben je voornamelijk werkzaam in de werkplaats en binnen de montage. Het kan voorkomen dat je ook op locatie te werk gaat. De werkzaamheden bestaan uit het realiseren van verschillende prefab onderdelen voor o.a. keukens, badkamers en sanitaire voorzieningen. Het is van belang dat je vanaf tekening kan lezen en dat je bekend bent met machinale houtbewerking. Inventiviteit, denken in oplossingen en gevoel voor kwaliteit zijn belangrijke kernbegrippen binnen de functie. Het is van belang dat je gedreven bent om kwalitatief werk af te leveren en dat je een gemotiveerde en leergierige werkhouding hebt.

 

 

 

Wij bieden

 • Een fulltime functie van 38,75 uur per week;
 • Salaris conform CAO Meubelindustrie en Meubileringsbedrijven afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen, 12 extra Atv-dagen, reiskostenvergoeding, pensioen en een collectieve zorgverzekering;
 • Een uitdagende functie in een ambitieus, innovatief en gezond bedrijf.