Vacature I Allround montage medewerker

Vacature I Allround montage medewerker

Vacature: Allround montage medewerker

 

’n Gedachteloos gemaakt tafel- of bureaublad vinden wij als een stoel zonder poten. Een kast die zonder passie is ontworpen of gemaakt, is voor ons inhoudsloos. Bij Horjus vinden wij dat vorm pas tot leven komt als ontwerpers én makers er hun gevoel in leggen. Als zij nét even iets meer doen dan gevraagd. 

 

Horjus Paneel & Meubel BV is de ambitieuze en innovatieve producent van houten maatwerk meubelen en meubelonderdelen. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de interieurbouw, meubelindustrie en bouw. Ons machinepark is hoog geautomatiseerd. Eén van de lopende projecten is het verder optimaliseren van het machinepark om nog beter onze opdrachtgevers te kunnen bedienen. Onze kernkwaliteit is seriematig machinaal produceren met een hoog kwaliteitsniveau.

Wij zijn continu bezig het verschil te maken naar onze opdrachtgevers, onze leveranciers, onze medewerkers en de maatschappij. Om onze belofte nu en in de toekomst aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken, zoeken wij een

Allround montage medewerker (M/V) – fulltime

Samen met een hecht team van gezellige collega’s worden prachtige houten panelen en meubelen op maat gemaakt in onze productie. Naast monteren, horen ook het op- en afleggen van producten bij de verschillende machines tot de werkzaamheden.

De ideale kandidaat voor deze functie beschikt over:

  • Affiniteit met hout
  • Ervaring als timmerman of montagemedewerker
  • Ervaring met verschillende handgereedschappen

Wordt jij hier enthousiast van? Dan horen we heel graag van jou!

We bieden je veel uitdagingen voor nu en in de toekomst, en verwachten dat jij zelf ook mee het roer in handen neemt om jouw toekomst vorm te geven. Uiteraard met bijpassende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Sollicitatie:

We zien jouw sollicitatie graag tegemoet! Je kunt jouw cv en motivatie sturen naar w.devries@horjusdronrijp.nl.

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze manager van de productie, Wim de Vries.
Wim is te bereiken via w.devries@horjusdronrijp.nl of 0517-390425