Vacature CNC-machineoperator kantenlijmer

Vacature CNC-machineoperator kantenlijmer

Vacature: CNC-machineoperator kantenlijmer

 

’n Gedachteloos gemaakt tafel- of bureaublad vinden wij als een stoel zonder poten. Een kast die zonder passie is ontworpen of gemaakt, is voor ons inhoudsloos. Bij Horjus vinden wij dat vorm pas tot leven komt als ontwerpers én makers er hun gevoel in leggen. Als zij nét even iets meer doen dan gevraagd. 

 

Medewerkers zijn de spil in ons productieproces

Horjus Paneel & Meubel BV is de ambitieuze en innovatieve producent van houten maatwerk meubelen en meubelonderdelen. Onze opdrachtgevers zijn werkzaam in de interieurbouw, meubelindustrie en bouw. Ons machinepark is hoog geautomatiseerd. Eén van de lopende projecten is het verder optimaliseren van het machinepark om nog beter onze opdrachtgevers te kunnen bedienen. Onze kernkwaliteit is seriematig machinaal produceren met een hoog kwaliteitsniveau.

Wij zijn continu bezig het verschil te maken naar onze opdrachtgevers, onze leveranciers, onze medewerkers en de maatschappij. Om onze belofte nu en in de toekomst aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken, zoeken wij een

CNC-machineoperator kantenlijmer (M/V) – fulltime

Als CNC-machineoperator kantenlijmer bedien je de CNC gestuurde machine. Per januari 2019 krijg je de verantwoordelijkheid te werken met de nieuwste Homag machine op dit gebied. Na een interne opleiding verwachten wij een gedreven en leergierig persoon die het beste uit deze nieuwste aanwinst weet te halen. Het volautomatische op- en aflaadmechanisme draagt bij aan een minimale fysieke belasting en jaren lang werkplezier. Je neemt je eigen verantwoordelijkheid voor de kwaliteit van je eigen productie en zorgt dat de werkplek en de machine goed onderhouden worden.

We werken in een hecht team van jonge en enthousiaste collega’s. Collega’s die zich flexibel opstellen ten opzichte van werktijden omdat de wens van de klant zoveel mogelijk wordt ingevuld.

Het is een pré als je ervaring hebt.
Ben je ook nog eens kritisch op jezelf en kun je zelfstandig en systematisch werken?
Ben jij onze nieuwe collega die het fijn vindt om samen te werken met bevlogen collega’s?
Ben je resultaat-, klantgericht en continu bezig om jezelf verder te ontwikkelen als vakman?

Als jij je herkent in deze beschrijving, dan willen wij jou heel graag ontmoeten!

Om goed te kunnen werken in ons team is een MBO werk- en denkniveau noodzakelijk.

Reageer via deze link en solliciteer!

We bieden je veel uitdagingen voor nu en in de toekomst, en verwachten dat jij zelf ook mee het roer in handen neemt om jouw toekomst vorm te geven.
Uiteraard met bijpassende beloning en secundaire arbeidsvoorwaarden.

We kijken er naar uit om met je samen te werken!

Sollicitatie:

Solliciteren doe je door je gegevens achter te laten via onderstaande link.
We vragen je om de vragen in te vullen en een CV of je LinkedIn profiel te koppelen.

Reageer via deze link en solliciteer!

Heb je vragen? Neem dan contact op met onze manager van de afdeling productie, Wim de Vries.
Wim is bereikbaar op w.devries@horjusdronrijp.nl of (0517) 39 04 25