Over

Over

Innovatief, creatief, constructief


Passie voor ons vak, dat is onze drijfveer. Door hout te ruiken, voelen en proeven, brengen wij onze producten tot leven. Ons gedreven en vakbekwame team realiseert elke dag mooie, innovatieve en eigenzinnige producten. Alles volledig afgestemd op uw wensen. Maatwerk noemen we dat.

Hout ademt Horjus, al sinds 1995.

Filosofie

Horjus is in 1995 opgericht door, vader en zoon, Douwe en Marcel Horjus. Sinds februari 2006 wordt het bedrijf geleid door Marcel Horjus. Kenmerkend aan familiebedrijven is de langetermijnvisie, betrokkenheid en passie voor het vak. Deze kenmerken zijn ook zeker van toepassing op Horjus.

U merkt dit als klant in ons streven naar maximale klanttevredenheid en langdurige relaties. Aan creatief meedenken en probleemoplossend vermogen. Aan onze constructieve manier van werken met korte lijnen, concurrerende tarieven en glasheldere leveringsafspraken. Uw wens is onze motor. Continu.

Goed’gekeurd’

Horjus heeft oog voor de toekomst en daarom speelt maatschappelijk verantwoord ondernemen een belangrijke rol in onze organisatie. Wij zijn dan ook zowel FSC®- als PEFCTM gecertificeerd. Hiermee ondersteunen wij het duurzaam en milieuvriendelijk bosbeheer over de gehele wereld. Voor u houdt dit in dat wij onze producten kunnen maken van verantwoord gekapt hout. Zo kunt u samen met ons een steentje bijdragen aan een betere wereld. Wilt u ook bijdragen aan een betere wereld? Vraag dan bij ons om gecertificeerde producten!

horjus-fsc    horjus-pefc

 

Het team

Het team van Horjus bestaat uit gedreven, vakbekwame medewerkers met passie voor hout en vorm. Vanwege onze actieve en positieve benadering van een opdracht in combinatie met onze veelzijdige kennis en ervaring in de meubelbranche, zijn wij in staat het beste uit een project te halen. Team Horjus is innovatief, creatief en constructief.