Nieuws

Nieuws

Nieuwsbrief juni 2020

Nieuwsbrief juni 2020

Afgelopen vrijdag hebben wij weer een nieuwsbrief verstuurd. Deze maand geven we inkijkjes in de verschillende productieprocessen van Horjus.Hieronder vind je de digitale link naar de nieuwsbrief. Wil je iedere maand de nieuwsbrief in je mailbox ontvangen? Druk op abonneren na het volgen van deze link

Nieuwsbrief mei 2020

Nieuwsbrief mei 2020

Momenteel gebeurt er veel bij Horjus en hebben we veel te vertellen.Daarom vonden wij het hoogtijd voor een kersverse nieuwsbrief! Onder andere is hierin te lezen over de samenwerking met GLAZZ.nl en de Horjus springbox. Ook vertellen we meer over onze uitblinkers zoals BAZ en de Horjus bladenlijn.

Afgelopen dinsdag ontvingen velen de nieuwsbrief al.Voor mensen die niet in de mailinglijst zitten, is hierbij een link naar de nieuwsbrief van mei. Wil je ook de nieuwsbrief graag in je mailbox ontvangen? Na het klikken op de link kun je links boven in het venster jezelf inschrijven. 

De Horjus Springbox!

Out of onze box!

Momenteel heb je als werkgever meer dan ooit uitdagingen van het hoogste niveau. Personeel dat thuis werkt en het huis nagenoeg niet meer uitkomen en dus minimaal beweging krijgen. Jij kan ervoor zorgen dat jouw werknemers na deze periode gezond en fit weer op het werk verschijnen! Hoe?

Daag ze uit voor een thuis workout met de Horjus Springbox! Crossfit, Bootcamp, opdrukken, step ups, burpee step overs, squats, dit is allemaal mogelijk! Lekker fit weer beginnen door je training aan te passen aan zijn/haar niveau. (D.m.v. videobellen, vloggen of foto’s te delen krijg je overigens de mooiste bedrijfscompetities).

Deze box is van stevig 18 mm berken multiplex vervaardigd en is er in vijf varianten:

  • Extra small: 17x40x50 cm € 84,-
  • Small: 30/40/50 cm € 89,-
  • Medium: 40/50/60 cm € 99,-
  • Large: 50/60/70 cm € 119,-
  • Extra large: 60/70/80 cm € 139,-.

Prijzen zijn inclusief btw en thuisbezorging.

Na het sportuurtje te gebruiken als handige bijzettafel 😉

Bel of mail ons snel! 0517-390425 / info@horjusdronrijp.nl

Onwerkelijke wereld – Coronavirus

En opeens zitten we in een onwerkelijke wereld…

Het grootste gedeelte van de mensen is in de ban van het coronavirus. Zeer begrijpelijk!
Het heeft veel invloed op ieders leven, zowel privé als zakelijk.

Ook op werkgebied merken wij de invloed van het virus op het dagelijks leven.
Van klanten en leveranciers krijgen wij dan ook veel vragen. Vragen variërend van; “Hoe gaat het met jullie?”, “Hoe is het met jullie gezondheid?” als ook werk gerelateerde vragen; “Draait de productie nog?”, “Wat is bij jullie de invloed?” etc.

Ja we zijn gelukkig nog fit, (telefonisch) bereikbaar en de productie draait door!
Naast de richtlijnen van het RIVM hebben we zelf nog een aantal extra maatregelen getroffen voor onze mensen.
Bovenal proberen we allemaal positief vooruit te kijken en oog voor elkaar te blijven houden!
Wij hopen dat alles goed met je gaat op beide vlakken.

 

Horjus 25 mm bladenlijn is een feit.

 

Horjus 25 mm bladenlijn is een feit.

Na een lange voorbereiding presenteren wij met trots onze eigen Horjus bladenlijn.  25 mm dikke bladen in diverse eigentijdse kleuren uit voorraad leverbaar. Meer informatie onder tabblad producten. Benieuwd naar de prijzen? Bel of mail ons 0517-390425.

De Horjus Zeepkistenrace. Een ongekend groot succes!

Daniëlle in actie tijdens De Horjus Zeepkistenrace
Tijdens de agrarische dagen in Franeker was dit jaar wel een heel bijzondere toevoeging. De Horjus Zeepkistenrace. Een traditionele activiteit in een modern jasje. Van zeer luxe en uitgebreide modellen tot eenvoudige maar supersnelle racebolides. Mooi weer maakte dit spektakel tot een ongekend groot succes. Naar alle verwachtingen zal er volgend jaar nog groter en nog spectaculairder worden uitgepakt. Zie voor meer foto’s http://www.agrarischedagenfraneker.nl/foto-s/ of filmpje https://www.youtube.com/watch?v=tazX2J3YHCE

 

De Horjus Zeepkistenrace.

De Horjus Zeepkistenrace.

Snelheidsfanaten en sensatiezoekers opgelet! A.s. zaterdag 20 september staat er een bijzondere raceklassieker op ‘t programma:  De Horjus Zeepkistenrace.  Een nieuw evenement op de Agrarische Dagen in Franeker. De race is opgedeeld in drie aparte klassementen waaronder een poule voor bedrijven. Essentieel is natuurlijk een voertuig; De zeepkist. Je kan er zelf eentje knutselen, maar je kan er ook een kopen via Horjus Toeleverancier meubelfabrikanten te Dronrijp. Voor meer info en impressies http://www.agrarischedagenfraneker.nl/opgaaf/horjus-zeepkistenrace/

HORJUS-ZEEPKISTEN-LOGO2[2]