Van idee tot oplage en alles daartussenin

Meubels maken kunnen wij als de beste. Maar we zijn meer dan meubelmakers alleen. Want daarnaast adviseren wij jou graag vanuit onze expertise en ervaring. We denken met je mee van idee, tot ontwerp, tot prototype en tot de uiteindelijke ontwikkeling en oplages van jouw meubels.

 

We zijn gespecialiseerd in het bewerken van houten plaatmateriaal. In onze meubelfabriek produceren we meubels en panelen voor projectinrichters en interieurbouwers én we staan bekend als toeleverancier.

Zo leveren we naast complete producten ook halffabricaten. Bijvoorbeeld aan producenten van bedden en bureaus, of aan bedrijven die hout combineren met andere grondstoffen in hun producten, zoals metaal. Dit doen we al meer dan 25 jaar.

Heb je een product waar je snel een prijs voor nodig hebt? Vraag dan meteen een offerte aan of bel ons op 0517 39 04 25.

Meubels
op maat

Computergestuurd productie

Onze gehele productie wordt aangestuurd door computers. Leuk voor ons natuurlijk, maar wat betekent dat voor jou? Simpel: een veel kortere productietijd van jouw meubels, een minimale kans op fouten én een aantrekkelijke prijs.

Seriematig werken

Onze kracht zit hem in seriematig werken. Geen losse meubels, maar verschillende ontwerpen en grotere oplages. Hierdoor kunnen we razendsnel schakelen, hebben we korte levertijden en is het kostenefficiënt.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw product kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met horjus
samenwerken
Neem meteen contact op

Samenwerken in de meubelfabriek

Ben je geïnteresseerd in wat wij doen? Of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan ons offerteformulier in of neem contact met ons op. We plannen dan graag een kennismaking met je in. Hier bespreken we jouw wensen, geven we je advies en leiden we je natuurlijk rond door onze fabriek.

Bestaand of op maat gemaakt

Wil je een bestaand product laten maken? Geen probleem! Dit nemen we graag voor je uit handen. Maar ook voor het ontwerpen van op maat gemaakte meubels kun je bij ons terecht. We gaan graag met je in gesprek over je idee, werken de technische tekeningen uit en zorgen ervoor dat jouw idee wordt omgezet naar een fysiek product.

Waarom Horjus

Bij Horjus vind je alles wat je zoekt. Wij leveren meubels en materialen van de hoogste kwaliteit. We gebruiken onze expertise en ervaring en zetten dat om in oplossingen en mogelijkheden. Onze kracht zit in korte lijnen, transparantie en persoonlijke aandacht. Jij bent een gewaardeerde relatie. En daarom zetten we altijd graag net dat stapje extra voor jou.

Duurzaamheid

Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Onze meubelfabriek is dan ook energieneutraal: we wekken net zoveel energie op als dat we gebruiken. Hierbij hebben we geen aansluiting meer op aardgas. En niet alleen onze fabriek, maar ook onze werkvisie is gericht op duurzaamheid: zo zijn we FSC®- en PEFC-gecertificeerd. Hierdoor weten we waar het hout vandaan komt en kunnen we een duurzame herkomst garanderen. Zo dragen we ook op dit gebied bij aan een beter milieu en gaan we samen ontbossing tegen.

Kosten

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Omdat wij maatwerk leveren, kun je het beste een offerte aanvragen. We nemen dan binnen uiterlijk twee werkdagen contact met je op.

Voor wie wij werken

Wij mogen dagelijks voor veel mooie organisaties onze handen uit de mouwen steken. Benieuwd naar ons werk? Dat vind je hier.