We zijn gespecialiseerd in het bewerken van houten plaatmateriaal. In onze meubelfabriek produceren we meubels en panelen voor projectinrichters en interieurbouwers én we staan bekend als toeleverancier.

Zo leveren we naast complete producten ook halffabricaten. Bijvoorbeeld aan producenten van bedden en bureaus, of aan bedrijven die hout combineren met andere grondstoffen in hun producten, zoals metaal. Dit doen we al meer dan 25 jaar.

Heb je een product waar je snel een prijs voor nodig hebt? Vraag dan meteen een offerte aan of bel ons op 0517 39 04 25.

Meubels
op maat

Computergestuurd machinepark

In onze meubelfabriek beschikken we over een complete computergestuurde productielijn waarmee we alle soorten meubels en panelen kunnen produceren. Zoals koffiekasten, bedonderdelen, bureaus, slatwall panelen, vloer- en plafondpanelen en televisiemeubels. Wat het ook is, je creëert razendsnel je eigen meubellijn; vanaf 4 weken is jouw product al helemaal klaar. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het produceren; naar jouw wens, compleet op maat en in elke oplage. Samen gaan we voor het beste eindproduct.

Samenwerken in de meubelfabriek

We denken graag met je mee en delen hierbij onze kennis en ervaring om tot het optimale eindresultaat te komen. We werken het ontwerp eerst digitaal uit, tot in de puntjes nauwkeurig. Vervolgens sturen onze werkvoorbereiders speciale programma’s in het machinepark aan en dragen onze vakmensen zorg voor een goede uitvoering en het uiteindelijke product. Tijdens het productieproces houden we je graag op de hoogte van de voortgang.

Je eigen assortiment

Heb je een eigen productlijn en wil je hiervan regelmatig bestellingen plaatsen? Wij kunnen ervoor zorgen dat we het basismateriaal altijd op voorraad hebben. Komt er dan een bestelling? Dan gaan we meteen aan de slag.

Duurzaam

Horjus Paneel en Meubel werkt duurzaam. Onze meubelfabriek is dan ook energieneutraal; we wekken net zoveel energie op als dat we gebruiken. Hierbij hebben we geen aansluiting meer op aardgas. Onze werkvisie is ook gericht op duurzaamheid: zo zijn we FSC®- en PEFC-gecertificeerd. Hierdoor weten we waar het hout vandaan komt en kunnen we een duurzame herkomst garanderen. Zo dragen we ook op dit gebied bij aan een beter milieu en gaan we samen ontbossing tegen.

Ben je benieuwd wat wij voor jouw product kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met horjus
samenwerken
Neem meteen contact op