Diensten

Diensten

Maximale ontzorging

Horjus beschikt over jarenlange ervaring en passie voor hout. Daardoor zijn wij in staat u een breed scala aan diensten te leveren. Als toeleverancier voor onder andere projectinrichters, stalen meubelfabrikanten, interieurbouwers, afbouwbedrijven en aannemers kunnen wij het uw volledige proces uit handen nemen. Uw project ondergebracht bij één partij waardoor u maximaal wordt ontzorgd.

Kies een dienst: Inmeten – UitwerkingOndersteuningCapaciteitComplete meubelenTransportMontage

Inmeten

Door het laten inmeten van ruimtes door een Horjus medewerker zorgt u ervoor dat geen detail over het hoofd wordt gezien. Dit versnelt en versoepelt de montage van producten op locatie.

Uitwerking

Uw ontwerpschetsen of presentatie tekeningen worden verwerkt in de werktekeningen van de te produceren interieurelementen of meubelen. Indien er inmeetgegevens zijn, zullen deze ook worden verwerkt in de werktekeningen.

Ondersteuning

Bij interieurprojecten kunt u rekenen op de jarenlange technische ervaring in zowel het machinaal voorbereiden als in het assembleren en monteren van de diverse producten. Dit gecombineerd met de ruime kennis van materialen en hun eigenschappen en de verkrijgbaarheid, maakt Horjus een partner waarop u kunt bouwen.

Capaciteit

Horjus beschikt over een fabriek van 3300 m2 met daarin de meest geavanceerde machines op het gebied van verwerking van hout- en kunststof plaatmaterialen.

Door hier gebruik van te maken, heeft u de beschikking tot een enorme productiecapaciteit. Op de pagina’s Machines en Producten kunt u zien wat dit voor u betekent en op de pagina Materialen worden de meest verwerkte materialen en merken genoemd.

Complete meubelen

Ook voor de assemblage van complete meubelen draaien wij onze hand niet om. Het voordeel voor u is dat u geen handelingen meer hoeft te verrichten aan de meubelen en dat deze direct op locatie worden afgeleverd. Dit voorkomt onnodig transport en extra handelingen waardoor kosten worden bespaard.

Transport

Horjus werkt al jarenlang met bedrijven die het transport kunnen verzorgen. Wij handelen alle benodigde papieren af. Voor u een zorg minder!

Montage

Om er zeker van te zijn dat de door ons gemaakte meubelen of interieuronderdelen ook in de laatste fase tot in detail worden opgeleverd, kunt u de montage overlaten aan onze goed opgeleide medewerkers.