Horjus Paneel en Meubel is gespecialiseerd in het bewerken van houten plaatmateriaal. In onze meubelfabriek produceren we met behulp van onze CNC Frezen houten meubels en panelen, in de juiste vorm, op maat en volgens jouw ontwerp.

Of het nu gaat om het frezen van een bepaald type afwerking, een patroon of het boren van gaten met behulp van een CNC boor: we maken het op de millimeter precies. Keer op keer. Want we gaan voor kwaliteit; samen willen we steengoede producten maken.

Heb je een product waar je snel een prijs voor nodig hebt? Vraag dan meteen een offerte aan of bel ons op 0517 39 04 25.

2d en 3d
CNC Frezen

Zowel 2D als 3D CNC frezen

Welk soort product je ook wilt laten maken van houten plaatmateriaal; in bijna alle gevallen kunnen wij het met onze CNC Frezen seriematig produceren. Met seriematig produceren ben je goedkoper uit en ook nog eens razendsnel klaar; vanaf 2 weken liggen de bladen al voor je klaar. Met onze computergestuurde machines maken we van houten plaatmateriaal bijvoorbeeld bedbodems, bureaubladen, tv-schermombouwen, koffiekasten of complete sanitaire units. Van onderwijs tot zorg en van wonen tot werken. Gaatje, groef of sleuf, je kunt het zo gek niet bedenken; voor elke bewerking bieden wij een oplossing. We denken graag met je mee en gaan samen voor het beste resultaat.

We frezen houten plaatwerk en panelen

Heb je een bepaalde randafwerking in gedachten? Of een patroon dat verwerkt moet worden op elk paneel? Wij zorgen ervoor dat elk paneel er precies hetzelfde uitziet. Dit doen we al meer dan 28 jaar, met alle houtsoorten. Bijvoorbeeld met MDF, spaanplaat of berken multiplex.

Door met hout te werken creëer je een beleving die dichtbij de natuur staat. Onze werkvisie sluit aan bij dit gevoel. We zijn FSC® – en PEFC-gecertificeerd. Hierdoor weten we precies waar de materialen vandaan komen. Deze certificaten garanderen een duurzame historie. Hiermee dragen we bij aan een beter milieu en gaan we gezamenlijk ontbossing tegen. Ook is onze meubelfabriek sinds 2021 energieneutraal: we wekken evenveel energie op als dat we gebruiken. Een gasaansluiting hebben we hierbij niet meer nodig.

Door met hout te werken creëer je een beleving die dichtbij de natuur staat.
Marcel Horjus
Directeur

Horjus Bladenlijn

We beschikken over onze eigen Horjus Bladenlijn. Hiermee kunnen we in korte tijd grote aantallen 25 mm dikke bladen produceren, in elk gewenst model en in elke maat. Op dit moment bestaat het assortiment van onze bladenlijn uit 5 decors (kleuren).

Ben je benieuwd wat wij voor jouw product kunnen betekenen? Neem contact op. We gaan graag met je in gesprek.

Wijnand Verhoef
Hoofd verkoop
met horjus
samenwerken
Neem meteen contact op