Accountmanager

Accountmanager

Vacature: Accountmanager

 

’n Gedachteloos gemaakt tafel- of bureaublad vinden wij als een stoel zonder poten. Een kast die zonder passie is ontworpen of gemaakt, is voor ons inhoudsloos. Bij Horjus vinden wij dat vorm pas tot leven komt als ontwerpers én makers er hun gevoel in leggen. Als zij nét even iets meer doen dan gevraagd. 

 

Horjus Paneel & Meubel is de ambitieuze en innovatieve producent van houten maatwerk meubelen en meubelonderdelen. Onze opdrachtgevers zitten in de interieurbouw, meubelindustrie en bouw. We beschikken over een high-tech machinepark. De kernkwaliteit van Horjus is het seriematig en /of herhaaldelijk produceren van producten met een hoog kwaliteitsniveau. We zijn continu bezig het verschil te maken naar onze opdrachtgevers, leveranciers, onze medewerkers en de maatschappij.

Om onze belofte nu en in de toekomst aan onze opdrachtgevers waar te kunnen maken, zoeken wij een

Accountmanager (M/V) – fulltime

Wat houdt de functie in?

Voor de afdeling verkoop zijn wij op zoek naar een accountmanager grote accounts. Hierin ben je verantwoordelijk voor het benaderen van potentiële opdrachtgevers, waarbij je door middel van relatie opbouwen de klant weet te binden aan Horjus voor een langdurige samenwerking. Door mee te denken met de opdrachtgevers, maak je als accountmanager het verschil.

Het hele traject, van de eerste kennismaking tot aan de opdrachtbevestiging, is wat jou energie geeft! Naast het opbouwen van relaties met nieuwe opdrachtgevers, bestaat de functie uit het relatiebeheer van ons huidige klantenbestand.

Wie zoeken we?

De belangrijkste eigenschap die de ideale kandidaat beschikt is de mogelijkheid om effectieve en langdurige relaties met zowel potentiële als bestaande opdrachtgevers op te bouwen. Daarnaast is het van belang;

  • Dat je commercieel gedreven bent
  • Dat je technisch inzicht hebt, waarbij het kunnen lezen van tekeningen een pre is
  • Dat je ICT vaardig bent en snel leert
  • Dat je sterk bent in het plannen van werkzaamheden en om kan gaan met deadlines.
  • Dat je een grote affiniteit hebt met de producten die wij produceren

Wat bieden we?

Je komt te werken in een klein en hecht verkoopteam. Samen met Wijnand, de manager van Afdeling Verkoop en Jeanet, onze commerciële binnendienst medewerkster, ga je de uitdagingen aan! Binnen Horjus vinden we het belangrijk dat er goed wordt samen gewerkt en dat je gebruik maakt van elkaars talenten en kennis.

We bieden je veel uitdagingen voor nu en in de toekomst, en verwachten dat jij zelf ook mee het roer in handen neemt om jouw toekomst vorm te geven. Uiteraard behoren daar goede arbeidsvoorwaarden en een passende beloning bij. Zowel parttime als fulltime is bespreekbaar.

Wil je solliciteren?

Dan willen wij jou graag ontmoeten! Solliciteren doe je door jouw motivatie inclusief cv of LinkedIn profiel te mailen naar Wijnand Verhoef: w.verhoef@horjusdronrijp.nl. Voor meer informatie bel Wijnand: 0517-390425. We kijken uit naar jouw sollicitatie!